TidsLiv

Det här är bloggen för dig. Och för mig. Här ska vi kunna mötas i det hemska som förenar oss. Det kommer att handla om upprepade övergrepp, sex som självskadebeteende och vägen tillbaka. För dig. Och för mig.

Färgad av hösten.

Kategori: Allt det andra


Det snöar löv. Det lönar snö. Det lovar snö. Det snölar lov. Jag skulle vilja säga regnar, men de snöar. Stora som snöflingor faller de mot marken. Inte från himlen. Från träden. Samlas på hög. Jag vill bara försvinna bort i den högen av färgsprakande löv. Tror jag klär mig i allihopa och svansar vidare ner för vägen. Jag är Höstens Drottning. Jag har September som min undersåte, Oktober är min närmaste rådgivare, November är min högra hand. Tillsammans styr vi världen. Eller egentligen bara när löven ska falla. Men som de faller. Och som vi reser oss. 

Klädd i avsaknaden av klorofyll ställer jag mig på en tom gata och sjunger högt. Vänder mig om dramatiskt innan jag börjar gå mot dörren. Jag är i en film, och jag försöker göra den till den bästa filmen någonsin. Jag är i mitt liv och jag försöker göra det till det bästa livet någonsin. Det är många odds emot det och ännu fler hinder längs vägen. Men vilken spänning det skapar och vilken vinst det är att skrida ner för asfalten med flaggan i topp och ett regn löv bakom sig. Fall. Ingen kommer få se mig på fall.