TidsLiv

Det här är bloggen för dig. Och för mig. Här ska vi kunna mötas i det hemska som förenar oss. Det kommer att handla om upprepade övergrepp, sex som självskadebeteende och vägen tillbaka. För dig. Och för mig.

Bestäm över mig.

Kategori: Vardagen

Idag är glädjens dag och jag har gråtit hela dagen. Från morgon till kväll. FN har uträttat en internationell högtid men det bryr sig inte mina tårkanaler om. Ångesten inrättar sig inte efter några bestämmelser, även om den är verkställd av Förenta Nationen. Så de kan bestämma att vi ska vara glada 365 dagar om året. Det gör ingen skillnad. Men jag önskade att det fungerade så. Att en kalender kunde fastställa mitt humör och så kunde jag bara följa det. Enkelt. Simpelt. Trivialt. Tråkigt.

Innan den här dagen är över har jag gråtit tillräckligt för ett helt år. Jag har genomlidit mer smärta under dygnets 24 timmar än en människa borde under en hel livstid. Jag har lidit alldeles för mycket för vad som är rimligt från det att solen gått upp till den gått ner. Om tre timmar är det en ny dag. Sorgens dag? Ja. För mig är det så just nu.
Alla dagar är sorgens dagar, PTSD-dagar, behandlingshems-dagar, förnekelse-dagar. Det är ett hårt liv.
Oavsett namn.

 

Kommentera inlägget här: