TidsLiv

Det här är bloggen för dig. Och för mig. Här ska vi kunna mötas i det hemska som förenar oss. Det kommer att handla om upprepade övergrepp, sex som självskadebeteende och vägen tillbaka. För dig. Och för mig.

Skapa mig rätt.

Kategori: Behandlingshem

 


Människa. Fantastiska, underbara människa. Som är fylld av så mycket värme och omtanke. Som ger av sitt inre för att skänka glädje till andra. Som ser allt. Vet allt.
Med ögonen från en örn märker hon av minsta dissonans i tillvaron, varje avvikelse registreras i hennes medvetande. Och det hade kunnat stanna där, men hon bär på så mycket kärlek att hennes observationer blir delegationer. Hennes vetande blir till agerande.

Det finns ingen gräns för vad hennes hjärta klarar av. Hon är ömheten personifierad.
Där hon finner fel vill hon göra rätt.
Där hon ser orättvisa vill hon skipa rättvisa.
Där hon ser problem vill hon skapa lösningar.
Även fast hennes eget sinne är tyngt med allt det hon varit med om, trots det så skulle hon inte tveka en sekund med att hjälpa en medmänniska i nöd.
Hade alla varit som henne hade inga krig härjats, jordens resurser skulle inte urholkas och ordet främling skulle vara ett minne blott.

Jag ser upp till henne, beundrar henne, vill vara som henne. För om jag hade en tiondel av all den värme, ömhet och kärlek som hon har så skulle jag vara rikast på jorden.

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-07-11 | 23:48:45

    Låter fint att du har henne i din närhet (vad det låter som iallafall) kramar A <3

Kommentera inlägget här: